Реклама на банки и кредити, влогове и лихви

Dynamic Visa картата на Alphabank

Силно рекламираната по телевизията карта Dynamic Visa на Alphabank не работи особено добре!

Какво е Dynamic Visa на Alphabank?

Dynamic Visa карта на Alphabank

Тази карта на Alphabank е всъщност дебитна карта, маскирана като кредитна, като идеята на картата е да може да се ползва по същия начин като кредитна карта, но да се избегнат големите такси на кредитните карти при теглене на пари в брой, а също и твърдите месечни такси.

Реклами на Dynamic Visa по TV?

Рекламата на Dynamic Visa по телевизиите твърди, че с нея може да се пазарува свободно в интернет като тази карта може да се ползва навсякъде по света където може да се купува с кредитна карта.

Истината за карта Dynamic Visa на Alphabank

Дебитната карта Dynamic Visa работи много добре в Paypal, а също и в българските магазини, защото при покупка с нея в повечето БГ магазини ви дават 1% отстъпка която ви се връща в картата. Това дотук е чудесно.

Къде не работи картата на Alphabank Dynamic Visa?

Dynamic Visa не работи с много сайтове по света които стандартно работят с всички видове кредитни карти, тоест, вие няма да можете да ползвате този вид карта навсякъде за онлайн пазаруване. Един от примерите е известният сайт за разервации на хотели booking.com - каквото и да правите, няма да можете да резервирате нищо в него с Dynamic Visa.

Ако и вие имате впечатления, споделете ги в коментарите.

Тагове: подвеждащи реклами, подвеждаща реклама, Alphabank, кредитна карта, кредитни карти