Реклама на натурални сокове и безалкохолни напитки

Cappy Pulpy: много реклама, гаден сок

Рекламата на Cappy Pulpy по Българските телевизии

Ако гледате телевизия просто няма как да сте гледали рекламата на "натуралния" сок Cappy Pulpy. То превъзнасяне, то убеждаване на потребителя че това е естествен и натурален продукт, с истински плод в сока...

А опитвали ли сте Cappy Pulpy?

Аз съм го опитвал веднъж и повече никога няма да си купя. Когато го опитах, впечатлението ми бе все едно пия от разтворимите прахчета - степче, макар и с добавени парченца плод вътре.

Истината за състава на Cappy Pulpy

Истината е че в състава на този широко рекламиран сок има парченца плод от портокал, да. Но това е продукт с малък процент естествено съдържание и голям процент изкуствено съдържание - има добавени захар, вода и още други неща. И не, Cappy Pulpy не е на 100% натурален продукт, сока дори не е с 50% натурално съдържание.

Защо се рекламира по този начин Cappy Pulpy?

Cappy Pulpy не е евтин продукт. Рекламата на Cappy Pulpy е пример как производителя на този "сок" в кавички се опитва да изкара много пари на гърба на потребителя - буквално кокошка се рекламира за кон. Тоест, нещо което е евтино и ниско качествено се рекламира усилено, с какви ли не реклами, за да се убеди потребителя че продукта е качествен и в резултат потребителя да бъде убеден, че това сокче си струва парите.

Да су купим ли Cappy Pulpy?

Не, не ви препоръчвам да го купите дори само за да го опитате. По-добре вложете парите си в нещо друго. Ако искате да купите натурален сок за вас или за детето си, по-добре купете някой на 100% натурален сок. Соковете с означение 100% натурален сок може да не са на 100% естествени (и те се правят от концентрати), но цената със сигурност няма да е по-висока от цената на Cappy Pulpy, а ще е в пъти по-качествен!

Тагове: подвеждащи реклами, подвеждаща реклама, cappy, натурален сок, натурални сокове