Реклама на уеб сайтове и онлайн магазини

Експертни услуги за реклама в Google ADS

Рекламата в Google ADS не е просто нещо. Интерфейсът за настройка на реклама е сложен, има стотици опции, плаща се на брой кликания върху рекламите ви, а всяка грешка в настройките им... струва пари. И опита за настройка на реклами от човек който не е експерт, може да ви коства много загубени пари.

Защо е важна експертната настройка на рекламите в Google ADS?

1. Google ADS има коефициент наречен "Quality Score" - оценка на качеството на рекламата, а също и на страницата към която сочи рекламата. И от този параметър зависи цената която вие ще плащате за един клик върху вашата реклама. При по-нисък или по-висок "Quality Score", цената за клик върху рекламите ви може да варира до 150%! По този начин, вие можете да плащате за един клик върху рекламите ви 50 стотинки, или 1.50 лева! А при рекламиране по ключови думи с голямо търсене, разликата може да достигне от 50 до 150 лв на ден. Сметнете сами колко ще ви струва на месец.

2. Изключително важно е да се намерят САМО правилните ключови думи по които да се рекламира. Защото има фрази с голямо търсене които могат да изразходят бюджета ви за реклама за часове. А много от тези фрази са неефективни - търсещите по тях хора просто не купуват нищо. Затова, ако рекламирате по неправилните фрази, вие ще плащате много, до сайта ви ще достигат голям брой хора, но продажби просто няма да има. В резултат само ще губите пари. Много загубени пари.

Ето затова е важно рекламите ви в Google ADS да бъдат настроени от експерти. И една от топ фирмите, предлагащи масово такива услуги на ниски цени, е 3D Web Design - ето техните услуги за Google ADS.

Мислите, че е само това? Де да беше толкова просто. Има и точка три, а също и четири. И тук нещата опират не само до знания, а и до ресурси. Тоест, без да притежаваш правилните инструменти, просто не е възможно да получиш максимален ефект от рекламирането в Google ADS.

3. Дори да сте експерти в Google ADS, да можете да настроите правилно рекламите си, да намерите правилните ключови думи по които да се рекламира не е толкова лесно. Колкото и от Гугъл да ви убеждават, че можете да ги намерите с техния безплатен инструмент, той просто дава много оскъдна информация. За пълни статистики и намиране на наистина всички фрази, само правилните, е необходим достъп да платен SEO инструмент, който за България е само един единствен и никак не е евтин - достъпа до него струва абонамент от 49 американски долара месечно. И това с предплащане за една година.

4. Окей, справили сте се с всичко дотук. Вече имате перфектната реклама - рекламирате точно по каквото трябва, само пред правилната таргет група хора. Но все пак процента на конверсиите не е много висок. И не се вдига каквото и да правите. Накрая се досещате, че имате и конкуренти. И то не един и два. И те не спят.

Какво правят конкурентите ви? Кликат по рекламите ви и по този начин изразходват от парите ви за реклама - вие плащате, една част от рекламата стига до правилните хора, но друга част от парите ви ги изяждат конкурентите ви.

Има решение и на този проблем. Не случайно ви препоръчваме точно тази фирма - 3D Web Design е единствената фирма в България която предлага защита срещу кликане по рекламите от конкурентите ви. Настройва се специална комбинация от инструменти, която проследява броя кликания от всеки IP адрес и блокира "лошите кликове" в реално време. Само по този начин ще получите максимума от рекламата в Google ADS.

Успех!