Реклама на услуги за дома

Необходими ли са хамали при преместване на офиса?

Преместването е не само на жителите на апартаменти или частни къщи и вили, но и на офиси. Разбира се, в този случай ръководителят на офиса може да реши, че с помощта на служителите е напълно възможно да зареди офис мебели, оборудване, документация и любими цветя в колите си и да ги транспортира до новия офис.

Но какво да правим в случая, когато служителите в офиса се състоят само от крехки представители на нежния пол, а единственият мъж в момента е на почивка? Трябва ли жените сами да се справят с хода? Разбира се, че не! За това има хамали в София, които освен с преместване на вещи в апартаменти, се занимава и с преместване на неща в офис.

хамали в София от hamalite.bg

Никой не твърди, че да се местите вещи сами е значителна икономия на пари. Така изглежда обаче само на пръв поглед. Както показва практиката, в резултат на преместването, не само се чупят мебели и огледала, но и оборудването отказва да работи на новото място. И не е необходимо да се говори за сглобяване на сложни мебелни офис конструкции или демонтаж и монтаж на офис прегради.

Без опит в преместването е трудно да се планира правилно този сложен процес. Например служителите в офиса може да не са наясно, че мебелите трябва да се разглобяват при движение, тъй като невинните шкафове и маси могат да бъдат сериозно повредени, ако бъдат натиснати в пътнически асансьор.

Нашите хамали от фирма Муувхом ЕООД го правят по различен начин. Първо правят всички необходими измервания и едва след това решават дали да разглобяват офисните мебели или не.

Вторият недостатък на самостоятелното преместване на офиса е вредата, която със сигурност ще бъде нанесена на здравето на човек, който в обикновения живот прави само какви програми или видове. В този случай само професионалист, а не програмист или секретар, може да се справи с прехвърлянето на тежки предмети от един офис в друг.